Om VeogVel

VeogVel As ble etablert i 2016.
Gjennom kjente veletablerte agenturer leverer vi våre produkter over hele landet.
Våre største kunder er kommune, stat og privat næringsliv, men vi retter oss også mot privatmarkedet.

En god del av våre produkter finnes i landets ledende helsekostforretninger samt bandasjistforretninger og Würt.
På vår egen nettbutikk finnes et utvidet sortiment samt tilgang til våre massasjestoler og hele bredden innen hud og kroppspleie.

God handel!

Våre leverandører:

casada-logo

Casada

Med sine mange år i markedet er Casada International GmbH nå en av verdens ledende leverandør på massasjestoler i alle prisklasser, samt ulike massasjeapparater. Casada styres fra Tyskland, produksjonen foregår i Kina med tyske kontrollører, og produktene selges pr. i dag i over 40 land. Som første leverandør gir Casada opptil 10 års garanti på enkelte av modellene.

medicovi-logo

Medicovi

Medicovi ApS ble etablert i 1995 i Horsens i Danmark. De produserer vannfylte såler som er trykkavlastende, støtdempende og som øker blodsirkulasjonen. Vannsålene produseres i ulike modeller som kan avhjelpe smerter/plager ved: hælspore/plantar fascit, MS, reumatisme og gikt, kne-/hofte-/ryggplager, diabetes samt såler til arbeids- og vernesko.

purity-logo

Purity Herbs

Purity Herbs Organics EhF ble etablert i 1994 i byen Akureyri på nordsiden av Island. Denne solrike byen, som kun befinner seg 50 km sør for polarsirkelen, er omringet av ren og uberørt natur. Her produserer Purity Herbs naturlige produkter som egner seg til alle aldersgrupper og alle hudtyper. Hvert produkt har helt spesielle og fantastiske effekter, takket være de helende egenskapene til urtene som brukes. Alle produktene er helt rene og naturlige og inneholder ingen parabener eller mineraloljer.